Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2012 22:45 - ЗА СВАТБИТЕ НА ДЯВОЛА
Автор: maania Категория: Новини   
Прочетен: 1488 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 16.11.2012 22:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  /imageЧетиво забранено за лица под 18 години

Разпопен поп отслужва опела менте из гробищата на Варна. Бившият протосингел на Варненската Митрополия отец Любомир Попов отдавна е отлъчен от Българската православна църква и отдавна не е вече свещеник, което означава, че е низвергнат, което пък ще рече, че е лишен от право да носи расо и да отслужва каквото и да е. Да, ама не! На всичко отгоре, попът менте мъкне със себе си и арменчето Еди, което му припява на празните приказки. Така де, със съпровод ментето изглежда по-истинско, пък и хората по се впечатляват от милата картинка: някой си облякъл расо, сложил килимявка, забелил очи и хоп – поп- дяволът се жени.

Жалко за потърпевшите опечалени, на които няма кой да им каже, че просто ги будалкат и че това, което се случва е жалко подобие на истинското. Основна заслуга в тази грозна измама има скандално известната с нетрадиционната си сексуалност погребална агенция „Реквием”. Как еднополовата двойка на двете разградски мадони се сдуши с бившия поп не е ясно. Ясно е обаче, че краставите магарета отдалече се надушват и дяволът отново заиграва сватбен танц.

За менте ритуалите измамените християни плащат не малко пари за здравето на фалшивия поп. Всъщност, какво по-лесно от това да се направиш на свещеник, поканен от измислена агенция и да вземаш парите на хората без страх от Бога, като ги караш да си мислят, че си свят човек. Явно измамата и манипулациите в работата на разградското семейство са основен метод, който лека-полека започва да придобива криминални измерения.

www.facebook.com/syvetnik

Нека си припомним и за рушветите, които получават ”белите престилки” от болниците на град Варна, за да натирят опечалените клиенти в определена посока. Нещастните хорица са дърпани, принуждавани и изнудвани по коридорите, пред регистратурите и по моргите, лишени от възможността да направят своя избор. Лицемерни агенти с кървави монограмчета на якичките нахално се нахвърлят върху опечалените. Цялото това безобразие се извършва под носа на медицинските управители, които продължават да са ни лук яли, ни лук мирисали. Питам се докога?!

Какво трябва да се случи, за да се размърда някой шеф и да разгони мършоядите. Починалият пациент и неговите близки хора ли са, или не, имат ли чувства и заслужават ли уважение?! Май ще трябва да зададем въпроса на здравния министър Деси Атанасова от кога болниците се занимават с погребално обслужване на „половин бройка” ?!

Докога медицинският персонал ще поддържа незаконни връзки със погребални агенции?! Няма ли опасност „бялата престилка” да „помогне” на някой да се пресели в отвъдното, само за да получи мазното възнаграждение от 200-300 лв… Оказва се, че когато един пациент да напуска болницата починал е „по на сметка”, отколкото да се изпише жив.

Страшно звучи, нали, но е напълно възможно. Знае ли човек къде и при кого може да попадне. Парите са си пари и ако умножим броя на смъртните случаи за месец с размера на хонорара се получава една много примамлива сума. Как да не се облажиш? Моралът и хуманността пет пари не струват, а за Хипократовата клетва никой не си спомня.

Гробарки, моргаджийки, сестри и доктори продължават да играят шеметното си хоро на дяволската сватба.

Дяволът се жени.

Моля, да ми простите откровението и нека Господ ви пази!

Afera.bg

www.facebook.com/syvetnik
www.facebook.com/syvetnik



Гласувай:
3



1. mariniki - уви...
17.11.2012 17:03
много истини съзрях в написаното...
за жалост...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maania
Категория: Лични дневници
Прочетен: 186311
Постинги: 70
Коментари: 112
Гласове: 120
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол