Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 22:00 - Цвета Кирилова: Поставяме началото на проект, за откриване на качествени хора
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1146 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Поставяме началото на проект, за откриване на достойните и качествени хора. Ще си поставим критерии за създаване на мозъчен тръст, сред който да изпъкне обединяващата харизматична личност с нужния потенциал да изведе България от политическото мракобесие в което се намира...

Качеството на живота зависи от това дали има образовано, културно, здраво население, способно да увеличава производителността, дали има жизнена околна среда, дали има модерна инфраструктура, училища с качествена и креативна образователна система, болници с адекватно, научно обосновано и иновативно здравеопазване, култура и традиции - всичко това допринася за творчески настроено общество, икономическия растеж и социален мир. Няма в България политическа сила, която е в състояние да преустанови рушенето и разграбването на страната, която да привлече и сплоти обезверените, отчаяните, дезинформирани, дезориентирани и разочаровани народни маси, да им вдъхне увереност и оптимизъм.

Народът е излъган! Народът търси, но не намира демократична алтернатива, която да го извади от отчаянието, от летаргията и отвращението към всички политици. В момента такава алтернатива няма. Липсва доверието, дори да има силна и харизматична личност, която е с потенциал и е в състояние да предложи принципно нова алтернатива за изменение на обществената структура и взаимоотношения от всякакъв тип. Нашето общество е в състояние на тотално безнормие и липса на ценности. Основните репери на обществото! Те са му отнети, а за да се излезе от това състояние са ни нужни като опора, чрез които да разпознаем и оценим онзи социален субект, който е достатъчно и силно мотивиран, да се отличи, да разпръсне харизма и да привлече общественото доверие. 

ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ ТУК



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6207791
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833