Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2014 16:29 - Оферта на годината - емигрирайте навреме!
Автор: villieskies Категория: Лични дневници   
Прочетен: 719 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хайде, народе!!!
Прясна, прясна оферта, само за днес!
Който разбира, тука се спира! Само днес! Утре ще е късно.
Само днес ви предлагаме да си вземете от нас "Чужбина". Уникално предложението за всеки, който все още е в разцвета на силите си! Хайде, хайде, не се срамувайте, купувайте! Само днес. Цената не е висока. Даже нищожна, мен ако питате. Плащате едно семейство, 10тина (или колкото имате) приятели, ама за тях не се притеснявайте, в офертата влизат чисто нови, неупотребявани и далеч по-богати! Цената включва още родния ви дом ( ама и за него не скърбете, чужбина предлага нов, много по-модерен и по-изискан, а не с външна тоалетна). И срещу тази скромна цена получавата нашата чисто нова, уникално добра и предлагаща сбъдване на всичките ви мечти "Чужбина". Хайде, народе, хайде, какво чакаш още? Какво ти предлага тази стара и опърпана България??? А?? Абе и ти не знаеш, ама си св хванал в нея като дете за полата на майка си! Пускай се и си вземи "Чужбина"... Давай, че офертата е ограничена! Само първите няколко милиона ще спечелят, не се мотай! Хвърляй се с главата напред и си купи "Чужбина"!
Какво си се запритеснявал, че домът на баба ти и дядо ти, в който все още ехти смехът ти ще стане дом основно на въшки и хлебарки (в най-добрия случай), това да не те притеснява. "Чужбина" ще ти помогне да забравиш тези леки неудобства. В офертата е включено ново жилище, напълно неизползвано, е вярно, че не попива смеха и слъзите от щастие като кирпичения зид, ама това е без значение. "Чужбина" няма време за смях и сълзи, защото тя дава пари, ама наистина много пари, дава нови пътища, от онези по филмите, без дупки! Пари има в нашата оферта, с лопата да ги ринеш! Идвай, народе, сега е моментът да си вземеш чисто новата "Чужбина"! Ние имаме всичко - хем ще ти дадем бъдеще, изпълнено с пари и успехи, хем ще те отървем от старите, овехтели спомени за мекиците на баба! Ама, кой ще търси мекици, като в "Чужбина" има гурме, има френско вино и ирландско уиски, а не лютата салкъмова ракия на дядо, направена по неясно каква рецепта! в "Чужбина" имаме бързо хранене, та няма да се налага да опитваш от майчината пилешката супа, за която само тя знае рецептата и колкото и да я повтаряш не е същата, ама да знаеш, тази супа е вредна, не е направена по стандартите на ЕС, нито по новите технологии на САЩ! Хайде, хора, само сега, само за вас! Чисто нова "Чужбина"! Офертата е валидна само докато сте млади! Не продаваме на хора, които са забили корените си като дървета в някакъв си чернозем! "Чужбина" има бели плажове, палми, кокосови орехи със сламки в тях, шезлонги. Офертата включва плодове и зеленчуци произведени с последни технологии и пръскани с цялата Менделеева таблица, а не от ябълките в татковата градина, дето са пълни с разни червеи и на всичко отгоре имат вкус на ябълки! Хайде, хайде, не се срамувайте! Вземайте "Чужбина"! Само днес, само сега! Срещу нищожната цена, посочена в началото, получавате шанс да постигнете всичко, което дъртата България не ви дава! Хайде, давайте, скачайте! Само сега, само днес! Хайде, българино, не се срамувай и вземи чисто новата си "Чужбина"!

*офертата е валидна за хора до 40 години. Има вероятност обещанията да се разминават с реалността, но фирмата, продаваща "Чужбина" не носи отговорност за това, всичко зависи от потенциалния купувач и колко освен основната посочена цена е склонен да заплати. Или както прочетох днес: ако желанията ни не се сбъдват, значи още не сме платили цената! Преди употреба прочетете листовката, за да не се чудите после защо има толкова много странични ефекти



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vanilii - ..........
18.05.2014 09:53
Колко правилно си го написала! Много хора бягат в чужбина, а е толкова уютно вкъщи. Толкова приятели заминават в "големия град" София, за повече пари, а другите още по-красиви градове, остават безлюдни. Толкова приятели заминават за чужбина, а Хубавата ни България остава без българите си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: villieskies
Категория: Забавление
Прочетен: 17233
Постинги: 11
Коментари: 14
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930